Inbraakpreventie

Inbraakpreventie

Een inbraak duurt vaak maar 30 seconden. Een woning met het Politie Keurmerk is uitstekend beveiligd. Het inbraakrisico daalt zelfs met 95%. Een inbreker heeft een hekel aan lawaai en lang werk. Slechts 1% van de inbraken vindt plaats via ruitbreuk. Van de ca. 120.000 inbraken per jaar is 90% gelegenheidsinbraak, dat met klein gereedschap wordt uitgevoerd. Een klasse 1 inbraakwerendheid moet de inbreker 3 minuten kunnen weerstaan en dat is in de meeste gevallen voldoende.

Zoals u hierboven kunt lezen gebeuren er ca. 120.000 inbraken per jaar. Nu zult u denken dat overkomt ons niet, totdat dit wel het geval is. Dan gaat u meestal pas nadenken over het beveiligen van u ramen en deuren. Het beveiligen van een kunststof of aluminium gevelelement is iets anders dan het beveiligen van een houten deur of raam.

Het beveiligen van kunststof of aluminium gevelelementen vraagt om specifieke kennis. Dit heeft te maken met de diverse soorten profielsystemen en het toegepaste hang & sluitwerk in de gevelelementen. Dit betekent dat iedere situatie anders is, en daarom apart beoordeeld dient te worden.

Beveiligen kan op diverse manieren in overleg met de klant. Uiteraard is het ook mogelijk om het volgens Politie Keurmerk Veilig Wonen uit te voeren.

Al onze monteurs zijn preventie adviseur. Indien u een offerte of advies wilt betreffende het beveiligen van u ramen of deuren. Maak dan gebruik van het contactformulier.